Podologie zet je vlot in beweging. Van jong tot oud.

Of je nu een kind, volwassene of senior bent: je bent voortdurend in beweging. En vanaf ongeveer de leeftijd van 1 à 2 jaar zijn het je voeten die je dragen en overal naartoe brengen. Het zijn je schokdempers, ze zorgen voor stabiliteit en hebben een invloed op je ganse bewegingspatroon.

Podologie voor kinderen

Het is belangrijk om voetproblemen bij kinderen op tijd aan te pakken. Op die manier voorkomen we dat ze pijn krijgen, verbeteren we hun mobiliteit en vermijden we grotere problemen op latere leeftijd. Hieronder vind je een aantal indicaties waarvoor je met je kind bij de podoloog terecht kan:

Elke situatie en elk kind is natuurlijk anders. Ben je bezorgd? Maak dan een afspraak voor een screening en we bekijken samen wat er aan de hand is en wat we eraan kunnen doen.

Podologie voor volwassenen

De oorzaken van voet- en bewegingsklachten bij volwassenen zijn talrijk. Misschien heb je een belastende job. Of misschien beweeg je net te weinig, vind je niet het geschikte schoeisel of heb je huid- en nagelproblemen.

Als je een of meerdere van deze symptomen en klachten herkent, aarzel dan niet om een afspraak in  te plannen:

Podologie voor sporters

Ga je vaak lopen, beoefen je een andere sport of bereid je je voor op een sportieve prestatie?

Laat je dan preventief screenen met een stap- en loopanalyse om blessures te vermijden.

Ben je toch geblesseerd geraakt? Dan onderzoeken we of er ergens problemen zijn in het bewegingsapparaat, of je aangepast schoeisel nodig hebt en of er geen sprake is van overbelasting.

We zorgen ervoor dat je in de beste omstandigheden kan sporten, blessurevrij blijft en duurzaam revalideert!